Inschrijven

Algemene voorwaarden 

  • Kinderen vanaf 7 jaar kunnen deelnemen aan de cursus
  • De aanmeldingen worden behandeld op volgorde binnenkomst
  • Er wordt een mail gestuurd dat je aanmelding is ontvangen
  • Deelname is op eigen risico
  • Deelname aan de beoordelingstraining is VERPLICHT.
  • Op basis van ambitie, doorzettingsvermogen, motivatie en atletisch vermogen wordt je toegelaten en ingedeeld tot de cursus.
  • Kosten bedragen €250,- (incl. kledingpakket)

Basiscursus

De basiscursus wordt op de locatie Leeuwarden en Emmeloord op zondagochtend gegeven. En in Sneek op vrijdagavond gegeven. We vinden dat iedere keeper een goede basistechniek moet hebben voor we ze door sturen naar de gevorderde cursus. Over het algemeen zal dit betekenen dat de keeper 2 x de basiscursus volgt voor het naar de gevorderde cursus gaat. Natuurlijk zijn er uitzonderingen op de regel. Dit ter beoordeling van Sierd van der Berg.

Gevorderde cursus

De gevorderde cursus wordt alleen op locatie Leeuwarden (zondag) gegeven. Tijdens deze cursus kunnen meer combinatie oefeningen gegeven worden doordat de basistechniek beter onder de knie is. Daarnaast wordt er meer aandacht gegeven aan bv. positiespel en timing.

Gevorderden Plus cursus (15+)

Deze cursus is bedoeld voor de keepers van 15 jaar en ouder. Zij hebben niet alleen een andere benadering nodig dan de basiscursus groep. Ook de verwachtingen en oefeningen verschillen. Op de locatie Leeuwarden wordt deze cursus op vrijdagavond gegeven. Let op trainingstijden zijn 18.00-19.30 uur

Pre seasontraining

Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen worden er 6 pre seasontrainingen gegeven. Als oud deelnemer van de Keepersacademy kun je hier voor inschrijven. Deelname aan deze training geeft geen garantie voor toelating tot de najaarscursus 2018. Kosten €25,- per training. Deelname kan per training.

Prof4daagse

Als deelnemer van de najaarscursus 2018 heb je de mogelijkheid deel te nemen aan de prof4daagse. 4 dagen trainen van 9-12 uur op de velden van sc Leovardia, Leeuwarden. Verdere informatie volgt.

Selecteer locatie

Selecteer startdatum